Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan hier de webversie.
Nieuwsbrief Februari 2015
In deze nieuwsbrief vragen wij uw aandacht voor de eerste opgave over uitleveringen in het kalenderjaar 2015. In onze nieuwsbrief van december 2014 (klik hier) hebben wij u reeds geïnformeerd over de wijzigingen in de thuiskopieregeling en rapportages per 1 januari 2015. Momenteel zijn de wijzigingen zichtbaar in onze opgavemodule en willen wij u graag herinneren hoe hiermee om te gaan.
Rapporteren in 2015
Vanaf heden is het mogelijk om uitleveringen in 2015 met Stichting de Thuiskopie af te rekenen tegen de nieuwe tarieven. Dit geldt uitsluitend voor uitleveringen vanuit voorraad geïmporteerd of gefabriceerd na 1 januari 2015. Onze Portal biedt daarom gelegenheid om zowel het oude als nieuwe tarief bij Stichting de Thuiskopie op te geven. De nieuwe tarieven staan aangeduid met "tarief 2015". Extra uitleg en wijzigingen voor Excel opgaven vindt u hier.   

Let op: uitsluitend compliant contractanten mogen heffingsvrije voorraad geïmporteerd vóór 1 januari 2015 afrekenen tegen het nieuwe tarief. Voor de voorwaarden m.b.t. de status compliant verwijzen wij u graag naar onze website
 
Direct naar:
Veelgestelde vragen
Tarieven
Contact
Factsheet Tarieven en Voorwerpen 2015
Per 1 januari 2015 zijn de tarieven met 30% gedaald en is de E-reader toegevoegd als vergoedingsplichtig voorwerp. Er is ook nader onderscheid gemaakt tussen portable audio/videospelers en mediacenters, waardoor een mediacenter nu in de categorie van de PC dient te worden opgegeven. Bovendien geldt er nu maar één tarief per voorwerp omdat de koppeling met de opslagcapaciteit is losgelaten. Dit heeft geleid tot een wijziging in onze lijst met tarieven en voorwerpen (klik hier). Op onze website zijn de nieuwe tarieven ook zichtbaar.
Nieuwsbrief gemist? 
Al onze nieuwsbrieven worden na verzending gepubliceerd op onze website onder de tab persberichten en documenten

Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen heeft dan kunnen deze per email worden gericht aan info@thuiskopie.nl 
© 2015 de Thuiskopie | Afmelden | www.thuiskopie.nl
Stichting de Thuiskopie
Postbus 3060, 2130 KB Hoofddorp
De Thuiskopie @ Twitter