Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan hier de webversie.
In deze nieuwsbrief vragen wij graag uw aandacht voor het onderwerp heffingsvrij leveren. 
Heffingsvrij leveren!?
Heffingsvrij leveren is een keuze uitsluitend voorbehouden aan contractanten van Stichting de Thuiskopie. Voor heffingsvrij leveren gelden bepaalde contractuele voorwaarden welke op onze website nader zijn uiteengezet, klik hier. Naast deze spelregels willen wij u in deze nieuwsbrief wijzen op de mogelijkheid om uw voorkeur omtrent heffingsvrij leveren voor overige contractanten en Stichting de Thuiskopie kenbaar te maken.

Afhankelijk van uw positie in de keten, het type voorwerp dat u verhandelt, en de klanten die u bedient, kan heffingsvrij leveren een uitkomst zijn. Vanwege de grote variëteit aan contractanten (van importeurs/exporteurs, (zakelijke) resellers of detailhandel ) ontstaan er verschillende voorkeuren met betrekking tot de thuiskopievergoeding. Sommige contractanten verhandelen liever alles heffingsvrij terwijl andere contractanten het liefst alles inclusief thuiskopievergoeding krijgen geleverd om zodoende alleen verantwoordelijk te zijn voor eigen importen/fabricages.

Indien uw organisatie prefereert om niet heffingsvrij te handelen, dan kunt u dit doorgeven aan Stichting de Thuiskopie. Stichting de Thuiskopie zal uw organisatie dan niet langer zichtbaar op haar website vermelden als Contractant,  hierdoor vervalt de contractuele mogelijkheid om heffingsvrij te leveren.  Alle overige contractuele bepalingen blijven onverminderd van kracht, alleen bent u niet langer gemachtigd om heffingsvrij te leveren/geleverd te krijgen.

Wij ontvangen graag een email indien u ervoor kiest niet langer heffingsvrij te verhandelen via  thuiskopie@cedar.nl . In dit geval verzoeken wij u tevens deze keuze door te geven aan uw leveranciers voor zover van toepassing. Bij geen reactie zullen er vanzelfsprekend geen wijzigingen optreden in uw zichtbaarheid op onze website en mogelijkheden tot heffingsvrij leveren. Uiteraard is het mogelijk om uw keuze in de toekomst te wijzigen.

Met vriendelijke groet,

Stichting de Thuiskopie
                                                                            
 
Direct naar:
Veelgestelde vragen
Tarieven
Contact
© 2014 de Thuiskopie | Afmelden | www.thuiskopie.nl
Stichting de Thuiskopie
Postbus 3060, 2130 KB Hoofddorp
De Thuiskopie @ Twitter